Finansiering Privatkunder

Betalning Privat

Eftersom alla våra pergolamarkiser är måttsydda så har vi 50% betalning innan tillverkning. När pergolataket är klart så tar vi foto på ert väderskydd och skickar till er. Därefter resterande betalning plus frakt innan vi skickar seglet till er på pall. Är ni redo att beställa er pergolamarkis? Klicka här!

Finansiering genom Wasa Kredit till privatkunder

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig en trygg och flexibel finansiering. Istället för att betala allt på en gång betalar du ett mindre belopp varje månad. Wasa Kredit ingår i länsförsäkringsgruppen.

 

SÅ FUNKAR DET

Istället för att betala hela summan på en gång kan du välja att betala ett mindre belopp varje månad. Dessutom får du ett kreditkort som är kostnadsfritt de tre första månaderna, alltid med 58 dagar ränte- fria uttag och köp. Där ingår även ett antal bra försäkringar.

  • Du får svar om finansiering direkt.
  • Ingen säkerhet behövs.
  • Du kan när som helst amortera eller betala in hela din skuld utan extra kostnad.
 
I ett samarbete mellan PergolaSegel och Wasa Kredit AB erbjuder vi dig som kund en förmånlig finansieringslösning.
Tillsammans med Wasa Kredit, en del av länsförsäkringsgruppen, erbjuder vi dig ett flexibelt sätt att dela upp din betalning. Med delbetalning kan du betala ett mindre belopp varje månad i stället för att betala allt på en gång. Prata med oss så kan vi gå igenom vilket upplägg som passar dig bäst. Vid ansökan om kredit eller lån för delbetalning görs en sedvanlig kreditbedömning.
  • Välj själv vilken månadskostnad som passar just dig.

  • Räntefri delbetalning 6–24 månader, lågräntekonto 36–60 mån.

  • Du får besked direkt och ingen säkerhet behövs.¨

  • Finansieringen är flexibel och kan när som helst förtidslösas utan extra kostnad.

PergolaSegel - Wasa Kredit