Pergolamarkis Evo2

Lev utomhus hela sommaren

Pergolamarkisen EVO2 är ett måttanpassat pergolasegel av hög kvalitet. Vi har gett vårt väderskydd namnet Pergolasegel. Det är ett öppningsbart, vattentätt pergolatak som kan ha ett maxutfall på 7 m och en bredd på 14 m. Det finns 4 olika bärprofiler, i vit eller svart färg, som monteras i er pergola eller mellan 2 fästpunkter. De minsta bärprofilerna är 4 x 4 cm och monteras när ni har överliggare i pergolan och skruvas upp underifrån. Vi tillverkar hela pergolamarkisen i Höganäs i Skåne och skickar över hela Sverige. Det finns 3 dukalternativ, här ser ni färgerna på dukarna. Hjultapparna som sitter i dukprofilerna har teflonhjul som glider mycket lätt i bärprofilen. Pergolaseglet öppnas med ett linspel men vi kan även erbjuda motordrivet. Vi har monterat över 100 pergolamarkiser sedan början av 2020, se våra referenser eller läs vad våra nöjda kunder tycker.

Sol och regnskydd i ett

Våra pergolamarkiser är tillverkade så att vattnet rinner av taket vilket innebär att taket inte kan ta skada av stora  regnmängder.  Pergolataken är 100 procent vattentäta, oavsett hur mycket det regnar. Det är olika längd på hjultapparna så att ett naturligt fall uppstår.

PergolaSegel Pergolamarkis

Enkel och bekväm hantering

Det är lätt att dra in eller ut tack vare ett hjulsystem som gör att det glider mycket lätt. Hanteringen av pergolataket är alltså

mycket bekväm och kräver endast en liten ansträngning.

PergolaSegel Pergolamarkis

Närbild på pergolamarkis evo2

1. Bärprofil 

 

2. Hjultapp. det är olika längd på dessa som skapar fallet så att vattnet rinner av. 

 

3. Dukprofil

 

Se fler detaljbilder på våra pergolamarkiser här.

PergolaSegel - Pergola Detaljbild